Blog

10 cele mai bune mărci de vin roșu 2021 (prețuri, note de degustare)

Vrei să cumperi vinuri de la cei mai buni vin rosu mărci din lume?

Există un vin roșu pentru fiecare ocazie - indiferent dacă sunteți un cunoscător de vinuri sau un începător! Ai putea savura un tânăr vesel Beaujolais Nouveau la masa de cină sau așteptați ca un Bordeaux fin să îmbătrânească perfect pivniță de zeci de ani .

Dar care sunt cele mai bune branduri de vin trebuie să ai în colecția ta de vinuri?

Descoperițiprimele 10 mărci de vinuri roșii din întreaga lume, cele mai bune vinuri ale lor din 2020 și cel mai simplu (și mai sigur) mod de a investi în aceste vinuri roșii.Lecturi suplimentare

Vrei să știi totul despre vin rosu ca Beaujolais Nouveau sau șampane rafinate ca Dom Perignon? De asemenea, explorați cele mai bune moduri de a proiecta perfectul pivniță pentru colecția ta de vinuri!

Acest articol conține:

(Faceți clic pe linkurile de mai jos pentru a trece la o anumită secțiune)

 • 10 cele mai bune mărci de vin roșu și vinuri roșii (2020)
 • Château Lafite Rothschild (Bordeaux, Franța)
 • Domaine de la Romanée-Conti (Burgundia, Franța)
 • Domaine Etienne Guigal (Rhone, Franța)
 • Castelul Ama (Toscana, Italia)
 • Masetto (Toscana, Italia)
 • Sierra Cantabria (Rioja și Toro, Spania)
 • Screaming Eagle (Napa Valley, SUA)
 • Penfolds (Australia)
 • Crama Huber (Baden, Germania)
 • Bodegas Catena Zapata (Mendoza, Argentina)
 • Cumpărați vinuri de la cele mai bune mărci de vin roșu prin Wine Club

10 cele mai bune mărci de vin roșu și vinuri roșii (2020)

Nu trebuie să petreceți ore întregi cercetând scorurile criticilor, recenziile vinurilor și prețurile licitației. Alege doar aceste 10 vinuri roșii pentru colecția ta.

Salt la această secțiunesă vezi cum să le cumperi.
1. Château Lafite Rothschild (Bordeaux, Franța)

Cu 400 de ani de istorie a vinificației, Château Lafite este, fără îndoială, unul dintre cei mai vechi vinificatori din lume. Vinurile lor roșii sunt foarte apreciate de colecționari și se vând în mod regulat la prețuri record .

Amestecul lor semnat Bordeaux este un amestec de Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc și Petit Verdot.


A. 2000 Château Lafite Rothschild

mărci de vinuri roșii: 2000 Château Lafite Rothschild

Anul 2000 în regiunea Bordeaux a fost un început fantastic pentru un nou secol de vinificație franceză. Ne aduce acest vin roșu extraordinar de aromat, cu note de grafit și tutun. Bucurați-vă de aroma de dud și coacăze negre cu carne de vită sau carne de vânat.

Preț de 2000 Château Lafite Rothschild: 1.045 dolari

b. 2009 Château Lafite Rothschild „Carruades de Lafite”

mărci de vinuri roșii: 2009 Château Lafite Rothschild

Acesta este al doilea vin pe care Lafite îl produce, care iese la un preț mult mai accesibil. Un buchet plin de viață de Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc și Petit Verdot se reunesc în acest vin plin de corp. Pe măsură ce îl beți, nivelul său de tanin copt și finisajul fructat se dezvăluie încet pe palatul tău.

Prețul anului 2009 Château Lafite Rothschild „Carruades de Lafite”: 425 dolari


Pentru a afla mai multe despre vinurile franceze și regiunile viticole proeminente, consultați aceste articole:

Ultimul ghid pentru vinul francez (primele 21 de vinuri, regiuni, termeni)

Ultimul ghid pentru regiunile vinicole franceze (2020)2. Domaine de la Romanée-Conti (Burgundia, Franța)

RDC deține și conduce opt podgorii Grand Cru în satul Vosne-Romanée din regiunea viticolă a Burgundiei. Vechile viță de vie de la Romanée-Conti sunt cunoscute pentru producția lor redusă de struguri Pinot Noir de înaltă calitate, presate și ambalate în puțin sub 6.000 de sticle în fiecare an.

Datorită cererii sale globale ridicate și a cantităților reduse, este, de asemenea, una dintre cea mai falsă marcă de vin e pe piață!

Explorați vinurile din subregiunea Montrachet din Burgundia în acest ghid:

Vin Montrachet (cele mai bune vinuri, prețuri și cum să cumpărați)

la. 2010 Domaine de la Romanee-Conti Romanee-Conti Grand Cru

mărci de vinuri roșii: 2010 Domaine de la Romanee-Conti Romanee-Conti Grand Cru

RDC 2010 este un vin uscat intens floral și complex, cu arome de fructe de fructe de pădure roșii. În mijlocul aromelor de mentă, cireș sălbatic și fructe de pădure, vă veți bucura de o dulceață neașteptată pe care s-ar putea să nu o găsiți în alte vinuri din RDC.

Asociați-l cu un fel de mâncare grasă de păsări de vânătoare, rață sau gâscă.

Prețul anului 2010 Domaine de la Romanee-Conti Romanee-Conti Grand Cru: 19.405 dolari

b. 2012 Domaine de la Romanee-Conti Romanee-Conti Grand Cru

mărci de vinuri roșii: 2012 Domaine de la Romanee-Conti Romanee-Conti Grand Cru

Un vin pur Pinot Noir, RDC 2012 este o combinație fascinantă de note florale, taninuri ferme și o mineralitate proeminentă. Vintage oferă doar 350 de cutii din acest vin întunecat și structurat. Alegeți unul pentru a vă bucura în următorul deceniu.

Prețul anului 2012 Domaine de la Romanee-Conti Romanee-Conti Grand Cru: 17.950 dolari3. Domaine Etienne Guigal (Rhone, Franța)

Pârtiile fertile ale văii Rodanului găzduiesc proprietățile vinicolei renumite. Guigal este cunoscut pentru vinurile caracteristic mediteraneene realizate cu soiuri de struguri Syrah (sau Shiraz), Grenache, Mourvèdre, Viognier și Roussanne.

Cu toate acestea, cele mai cunoscute etichete ale lor sunt La Turque, La Mouline și La Landonne.

la. 2015 E. Guigal Côte Rôtie La Landonne

mărci de vinuri roșii: 2015 E. Guigal Côte Rôtie La Landonne

Acest vin dens și întunecat Syrah vă va îmbrățișa cu textura sa catifelată și aromele de fructe întunecate. Acoperă aromele de cireșe negre, măsline negre, espresso și fructe cassis cu un finisaj lung și persistent, care vă va lăsa să vă doriți mai mult. Dar veți dori să mergeți încet. Pentru că acest vin demn de vârstă se îmbunătățește cu fiecare an care trece!

Prețul anului 2015 E. Guigal Côte Rôtie La Landonne: 2.002 USD

b. 2005 E. Guigal Côte Rôtie Omagiu lui Etienne Guigal

mărci de vinuri roșii: 2005 E. Guigal Côte Rôtie Omagiu lui Etienne Guigal

Dacă doriți să vă bucurați de densitatea robustă a unui vin Côte Rôtie de casă, alegeți acest Syrah roșu intens și închis cu arome de fructe de piatră și piper negru. Aproape un deceniu de pivniță i-a permis Guigal din 2005 să împacheteze suficiente tanini din pielea de struguri pentru a vă crea o experiență de băut memorabilă.

Asigurați-vă că vă bucurați de aromele pline de corp, masculine ale acestui vin roșu îndrăzneț, cu o bogată răspândire de carne grasă.

Preț 2005 E. Guigal Côte Rôtie Omagiu lui Etienne Guigal: 1.299 dolari4. Giuseppe Quintarelli (Veneto, Italia)

Situat în inima denumirii Valpolicella, Quintarelli este o proprietate administrată de o familie cunoscută pentru vinurile sale venețiene adânci și complexe. Vinurile lor amarone cu aromă intensă (făcute cu struguri uscați) sunt foarte căutate de colecționari ca unul dintre cele mai bune exemple ale stilului venețian.

De asemenea, aflați totul despre vinul spumant italian pe bază de Moscato Asti Spumante .

la. 2011 Giuseppe Quintarelli Amarone della Valpolicella Classico DOCG Selection

mărci de vinuri roșii: 2011 Giuseppe Quintarelli Amarone della Valpolicella Classico DOCG Selection

Acest Amarone din 2011 a fost fabricat folosind amestecul local de Valpolicella din cele trei soiuri locale de struguri: Corvina, Corvinone și Rondinella. Are note de cireș în postgust și arome mixte de migdale amare.

Asociați-l cu felul tău de carne roșie pentru a savura acest vin roșu dens.

Prețul din 2011 Giuseppe Quintarelli Amarone della Valpolicella Classico DOCG Selection: 1.097 dolari

b. 2001 Giuseppe Quintarelli 'Alzero' Cabernet Veneto IGT

mărci de vinuri roșii: 2001 Giuseppe Quintarelli

Amestecul roșu Bordeaux din acest vin italian izbucnește în aromele de trufe albe, condimente, ierburi și prune coapte. O bază tanică fermă susține această delicioasă combinație de struguri. Bucurați-vă de finisajul său texturat cu carne de vită sau carne de vânat.

Preț 2001 Giuseppe Quintarelli 'Alzero' Cabernet Veneto IGT: 400 USD5. Masseto (Toscana, Italia)

Acest vinificator renumit prezintă o gamă de vinuri super toscane care folosesc soiuri de struguri roșii francezi cultivate pe pământ italian. Aceste super toscane sunt realizate în întregime din Merlot și sunt cunoscute pentru complexitatea și structura tanică.

la. 1998 Masseto Toscana IGT

mărci de vinuri roșii: 2005 Masseto Toscana IGT

Acest vin roșu închis și profund prezintă note ample de fructe coapte și taninuri îndrăznețe. Bucurați-vă de nuanțele de ciocolată și nuci cu un finisaj expresiv. Totuși, nu uitați să o decantați cu patru ore înainte de a servi pentru a permite caracterului său complex să se dezvăluie.

Preț 1998 Masseto Toscana IGT: 744 dolari

b. 2005 Masseto Toscana IGT

mărci de vinuri roșii: 2005 Masseto Toscana IGT

Vintage 2005 îmbină cel mai bun din Chateau Petrus (Franța) cu terroirul flinty din Toscana. Luați gustul delicios al espresso-ului, al ciocolatei cu lapte și al florilor proaspete tăiate în vinul energic și tanic. Complexitatea sa se va îmbunătăți doar cu mai mult timp în sticlă.

Preț 2005 Masseto Toscana IGT: 1.291 USD6. Sierra Cantabria (Rioja și Toro, Spania)

Având moșii în principalele regiuni viticole din Rioja Alta și Toro, picioarele Sierra Cantabria sunt ferm plantate în tradiția vinificației spaniole. Se specializează într-o gamă de vinuri cu cel mai renumit soi de vin roșu din Spania, Tempranillo.

Pe lângă aceasta, Sierra Cantabria este, de asemenea, cunoscută pentru o serie de bucăți de podgorie unice în regiunile Rioja și Toro.

la. 2010 Teso The Nun

mărci de vin roșu: 2010 Teso La Monja

Vintage Teso La Monja 2010 echilibrează un stil bogat și intens cu fructe roșii jucaus și arome robuste. Vinul a fost îmbătrânit 18 luni într-un butoi de stejar francez, oferindu-i o pământ și o complexitate care vă va surprinde la prima înghițitură.

Preț 2010 Teso La Monja: 1.065 USD

b. 2008 Sierra Cantabria „CVC”

mărci de vinuri roșii: 2008 Sierra Cantabria

Cu o bază de Tempranillo, acest vin minunat din Rioja păstrează aromele clasice spaniole. Dar gustul este îmbogățit și localizat în continuare cu Grenache, Mazuelo (sau Carignan) și Graciano. Cu nivelurile sale ridicate de aciditate, vă puteți bucura de aromele de nuci, pădure și stejar francez ale acestui vin cu corp mediu pentru mult timp.

Preț 2008 Sierra Cantabria 'CVC': 888 dolari7. Screaming Eagle (Napa Valley, SUA)

Jean Philips a cumpărat o viță de vie din Oakville în 1986 și a început să vândă fructe vinificatorilor locali din Napa Valley (California, Statele Unite). El a lansat prima recoltă Screaming Eagle în 1992. De atunci, Screaming Eagle s-a vândut în mod regulat la prețuri de peste 3.000 $ și considerat ca fiind cel mai bun Cabernet Sauvignon din lume.

Accentul vinăriei Napa Valley pe randament scăzut și standarde ridicate de producție se traduce printr-o listă de așteptare care se ridică la mii. Cele 100 de puncte ale lor din 1997 și 2007 sunt recolte foarte căutate.

A. 2001 Screaming Eagle Cabernet Sauvignon

mărci de vinuri roșii: 2001 Screaming Eagle Cabernet Sauvignon

Luați acest clasic pentru cremă de casă, note florale și lemn dulce. Aromele sale vii și intense nu sunt dezamăgite de timp și vor deveni puternice până în 2035. Cu o lansare limitată de 450 de cutii, așteptați o grabă la licitațiile și magazinele online.

Preț 2001 Screaming Eagle Cabernet Sauvignon: 3.395 dolari

b. 2007 Screaming Eagle Cabernet Sauvignon

mărci de vinuri roșii: 2007 Screaming Eagle Cabernet Sauvignon

Rafinatul Cabernet Sauvignon din 2007, completat de soiurile de struguri Cabernet Franc și Merlot, oferă un caleidoscop de arome și arome. Un nas complex de casis, lemn dulce și coacăze negre dezvăluie un finisaj impecabil, texturat.

Cumpărați această piesă pentru ca istoria să o poată savura în următoarele două decenii.

Preț 2007 Screaming Eagle Cabernet Sauvignon: 7.500 USD

Recomandat